Cei mai multi dintre noi aleg sa invete SEO pentru a obtine mai multi vizitatori potriviti pe site si prin urmare mai multi clienti, sau pentru a isi schimba jobul cu unul ce poate aduce beneficii mai mari. Sa cunosti SEO insa iti poate fi foarte de folos si in chestiuni mai personale si exact despre acestea vom vorbi in acest articol.

Iti poti controla imaginea online

Cunoscand SEO poti modifica rezultatele ce apar pe Google atunci cand cineva iti cauta numele.

Acest tip de optimizare este un serviciu cerut in special de persoane publice (politicieni, cantareti, actori) dar poate fi util oricaruia dintre noi, acum cand suntem cautati pe Google de potentiali colaboratori, angajatori si alte persoane care vor sa afle mai multe informatii despre noi.

Vorbim despre modificarea rezultatelor de pe Google Web dar si de pe Google Images, Youtube, Facebook si orice alt site care are un motor de cautare (un "search engine", sau altfel zis acea casuta de cautare informatii).

Prin SEO obtii de asemenea vizibilitate, daca ai un nume pe care il imparti cu alte cateva mii de persoane, iar prin uneltele de management proiecte poti fi la curent cu locurile unde este mentionat numele tau online.

Iti poti face auzita vocea online

Daca o firma iti ofera un serviciu de o foarte slaba calitate sau ai fost inselat de o anumita companie, prin SEO te poti asigura ca atunci cand va fi cautata pe Google, potentialii ei clienti vor descoperi aceasta experienta.

Cred ca putem fi de acord ca meritocratia este un ideal la care aspira multi utilizatori de servicii, toti ne dorim sa-i angajam pe cei mai buni pentru proiectele noastre. Insa acest ideal nu este usor de atins pentru ca unele firme si-au construit un paravan publicitar foarte bine pus la punct care il seduce usor pe cel neavizat si il lasa dezamagit si frustrat, caci nu-si poate nici recupera investitia si nici nu poate reclama paguba suferita.

Internetul tinde insa sa revolutioneze modul in care oamenii interactioneaza cu prestatorii de sevicii de orice fel datorita naturii sale publice si interconectate. Calitatea serviciilor multor firme sau antreprenori devine astfel mult mai transparenta si orientata spre client pentru a pute face fata pietei. Nu este un secret ca pana si politia se foloseste de internet pentru a rezolva unele probleme si cateodata chiar cu ajutorul cetatenilor implicati social.

Prin SEO iti poti face astfel cunoscute experientele cu diferite firme si ii poti ajuta si pe altii sa se fereasca de cele care, prin campanii publicitare, ocupa locuri pe Google pe care nu le merita.

In concluzie este vorba despre informatii si putere!

Speram ca informatiile v-au fost de folos. Pentru a invata practic cum se optimizeaza un site va invitam sa urmati cursurile noastre SEO ce au loc lunar la sediul nostru din Bucuresti dar si online. Inscrierile se fac prin intermediul formularului de inscriere rapida de pe acest site (coloana din dreapta, sus) iar pentru mai multe informatii ne puteti contactala office@cursuri-seo.ro sau 0761 146 285.