Va prezentam cateva din cele peste 1000 de firme care au beneficiat de serviciile noastre de instruire si consultanta.


  

  

  

  

  

  

  Testimoniale

"Cursul SEO mi-a cristalizat notiunile despre acest domeniu si mi-a dat siguranta faptului ca pot fi competitiv. Multumesc."
Dragos Cojocaru, Director productie


"Cursurile urmate, atat la sediu cat si online, au fost extrem de practice, am putut aplica imediat ceea ce am invatat, au fost pe intelesul meu. Mai am de parcurs cateva module dar, chiar daca sunt in weekend si departe de casa, voi face acest efort stiind ca este util, de viitor si ca voi gasi sprijin la orice intrebare as avea, chiar si dupa curs."
Adriana Seculin, Administrator www.asiris.ro


"Recomand cursurile deoarece:
- informatia este bine structurata si prezentata
- pretul este f OK pt ceea ce primesti"
Costin Dobre, PFA


"Sunt foarte multumita de cursul dvs. si, cu siguranta, va voi recomanda pe viitor si altor persoane."
Gabriela Tamassy


"Mi-a placut foarte mult cursul de SEO. Din grupa mea de cursanti, eu eram singura persoana care nu avea un site pe care sa lucreze in mod curent la serviciu, dar citind inainte cate ceva despre acest domeniu si cu ajutorul informatiilor oferite de Alina mi-a fost usor sa inteleg si cred ca in momentul in care voi incepe sa lucrez efectiv pe online, o sa imi fie de mare ajutor lucrurile invatate la curs.
Multumesc!"
Sinziana Andrei


"Domnișoara de la AdWords este un trainer excelent, mi-a plăcut foarte mult cursul ei; bine, toți trainerii m-au impresionat cu atitudinea lor profesionistă și conștiincioasă. Poate că sunt subiectiv și ca urmare a faptului că SEO și PPC chiar mă interesează foarte mult."
Marius Bujor


"Va multumesc pentru cursul de SEO practic. Felicitari specialistului SEO, care ne-a initiat in acest domeniu. Au fost zile foarte frumoase, cu foarte multe informatii utile."
Anca Tabara


"Foarte bun cursul Google AdWords. Am invatat in cateva ore mai mult decat am invatat singur in ultimele 6 luni"
Mircea Dan


"Participarea la cursul SEO online a fost o experienta grozava, prin intermediul careia am asimilat foarte multe cunostinte noi si care m-a determinat sa fiu nerabdatoare sa aplic ceea ce am invatat. Cunostintele despre SEO sunt un must have in ziua de azi, in consecinta sa participi la un astfel de curs e o alegere inspirata."
Mirela Padurariu, Manager Marketing Eurobike.ro


Te asteptam sa descoperi si tu beneficiile cursurilor noastre.