Primeste toata atentia trainerului nostru intr-un workshop la sediul firmei tale. Cucereste Google printr-o strategie personalizata ce iti pregateste angajatii in functie de posturile pe care le ocupa.

Training = Curs inchis

Daca vrei sa inveti aprofundat cum poate beneficia afacerea ta prin optimizarea pentru motoarele de cautare, iti oferim training SEO la sediul firmei. Acesta este un curs inchis denumit asa pur si simplu deoarece va fi desfasurat numai pentru tine si echipa ta.

Principalul avantaj al trainingului este ca va fi si mai relevant pentru afacerea si website-ul tau. Fie ca e vorba de a identifica si de a corecta probleme tehnice, a planifica si a optimiza continutul cu noi cuvinte cheie, sau de cresterea popularitatii in motoarele de cautare prin construirea de linkuri cu autoritate dinspre alte site-uri.

Pret training

Pretul variaza in functie de numarul de participanti si locatie, astfel ca va rugam sa luati legatura cu noi pentru o oferta exacta.

Pretul trainingului privat porneste de la 500 de lei pe ora, pentru un numar de participanti de la 1 la 4 persoane, si ajunge la 150 de lei pe ora de persoana pentru un numar de participanti de la 5 la 10 persoane.