Ce este MAKE IT ACADEMY?

MAKE IT ACADEMY este un program intensiv de pregatire in domeniul marketingului digital pentru incepatori, profesionisti si antreprenori, ce doresc o specializare practica si completa, pentru obtinerea unor profituri mai mari din online.

Academia are o durata de pana la 48 de saptamani, cu ore de teorie si practica, si numarul de locuri este limitat la 15 cursanti. Pretul urmarii academiei este redus de la 12000 la 10000 de lei, la care se adauga optional 150 de lei pentru examen si diploma certificata ANC.

Ce oferim

MAKE IT ACADEMY te va ajuta sa iti dezvolti si sa iti promovezi mai bine afacerea online, sa obtii un job mai bun in domeniul marketingului online si sa cunosti la nivel avansat fiecare metoda de promovare.

Academia este formata din 6 cursuri de specializare, in care se studiaza aprofundat fiecare tehnica si platforma de promovare: SEO, Google Ads, Social Media & Facebook Ads, Content Writing, Google Analytics si Marketing Digital Avansat.

Astfel cursantii vor invata intr-un mod practic notiuni pana la cele mai avansate legate de promovarea online, iar la sfarsitul Academiei, cursantii cu cele mai bune rezultate vor fi prezentati companiilor mari din IT si marilor magazine online, ca persoane excelent pregatite, capabile sa ocupe pozitii ca Specialist Marketing Online, Specialist SEO, Specialist PPC, Specialist Social Media, Copywriter, Analist Date Web si altele.

Cum poti urma academia

Inscrierile se realizeaza prin formularul de inscriere de pe acest site sau de pe www.makeitacademy.com

Absolventii vor primi diplome de absolvire si suport ulterior in cadrul grupurilor de sustinere dupa urmarea cursurilor. Optional se poate da si examen pentru obtinerea unei diplome acreditate de Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesionala. Absolventii fara studii superioare absolvite pot obtine certificatul de Digital Marketing Professional acreditat UK prin London Marketing Academy.

Mai multe informatii la:
office@makeitacademy.com

Despre noi

Academia este un produs Make It Academy; predam de peste 10 ani cursuri de marketing online, prezentate de traineri certificati, intr-un format interactiv, usor de inteles si de implementat.

Cursurile sunt practice si apreciate, aproximativ 2 din 3 persoane intorcandu-se si pentru alte cursuri. Am inceput predand cursuri de SEO si restul de cursuri au fost adaugate la cererea cursantilor.

Am avut peste 2000 de cursanti, cateva din firmele de la care au participat fiind: PC Garage, Carrefour, Sapte Seri, Evenimentul Zilei, Decathlon, Noriel, WatchShop, Stanelybet, ListaFirme, CFR Calatori..

Suntem cea mai mare firma de cursuri de specializare in marketing online. Cursurile pe care le predam acopera de la lucrurile de baza pana la cele mai avansate, tot ce este important si trebuie cunoscut despre promovarea online.

Inscrierile se realizeaza prin formularul de inscriere de pe acest site sau de pe www.makeitacademy.com. Multumim pentru interes si va asteptam sa ocupati din timp locul dorit.