Suntem o echipa de traineri pasionati de mediul online si specializati in cursuri despre optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare. Ne desfasuram activitatea pe teritoriul Romaniei, in principal in Bucuresti. Livram strategii actuale SEO, prezentate de traineri certificati, intr-un format interactiv, usor de inteles si de implementat.

Ne adresam celor care iubesc cursurile, pot reveni intr-o sala de curs indiferent de varsta, cred ca au de invatat pe tot parcursul vietii si ca e minunat sa stii sa spui: Nu stiu! Invata-ma!

Aboneaza-te la noutati pentru a primi informatii despre urmatoarele cursuri pe care le vom desfasura.


Scopul cursurilor noastreCursurile noastre au singurul scop de a iti servi toate cunostintele de care ai nevoie. Te vom ghida prin studii de caz si exercitii practice, iti vom prezenta uneltele gratuite pe care le poti folosi. Oferim de asemenea training si, desi nu suntem o agentie SEO full service, te putem ajuta sa iti gasesti angajatii sau partenerii potriviti.

Cine sunt trainerii cursurilor? 

Trainerii nostri sunt experti certificati Google Ads si Google Analytics, cu experienta indelungata in SEO, PPC si campanii de marketing online. Diplomele au fost obtinute in urma sustinerii examenelor din programele de certificare Google, aceasta fiind compania care le-a eliberat.

Trainer SEO: Ela Iliesi (Senior SEO Expert si Fondator Cursuri SEO)
Trainer Google Ads: Roxana Petrache (Online Marketing Specialist @ adLemonade)
Trainer Google Analytics: Gabriel Nistoran (Data Analytics @ Tazz)
Trainer Marketing Online & Marketing Automation: Gabriela Ciocan (Fondator ErgalaMedia)
Trainer Social Media: Silvia Palasca (Online Marketing Specialist @ SVP Solutions)
Trainer Content Writing: Mihaela Pascari (Content Writing Specialist @ eJobs)

Contacteaza-ne la 0764 118 196 sau trimite-ne un email la office@cursuri-seo.ro si spune-ne cu ce te putem ajuta.