Cursurile SEO online au fost create ca urmare a faptului ca o parte din persoanele interesate de cursurile noastre locuiesc in alte orase ale Romaniei sau in alte tari. Prin cursurile online vrem sa oferim o alternativa mai convenabila ca pret si timp pentru acestia, nemaifiind necesară deplasarea in Bucuresti.


Cursurile SEO online sunt desfasurate sub forma de webinarii live la care participa mai multe persoane, prin platforme ce permit comunicarea de grup cum ar fi Skype. In cadrul webinarului se prezinta aceleasi informatii ca la cursurile sustinute la sediu, iar in urma lui veti primi suport de curs si materiale ajutatoare in promovarea online.

Pe langa cursurile SEO standard oferim online si traininguri personalizate.

Pretul unui curs SEO online este la fel ca cel al cursului la sediu: 450 de lei, iar pretul unui training personalizat difera in functie de numarul de ore, pretul per ora fiind de 200 de lei.

Data cursurilor

Primul curs SEO online a avut loc pe 15 iunie 2013. Cursurile s-au desfasurat de atunci cu o durata trimestriala. Pentru a fi la curent cu urmatoarul curs aboneaza-te la newsletter.
 
Continut

Cursul SEO online este structurat in patru parti: prima vorbeste despre ce este SEO si cum pozitioneaza motoarele de cautare paginile, a doua despre public si cum sa alegem cele mai bune cuvinte cheie, a treia parte despre atributele SEO on page, tot ce trebuie modificat sau adaugat unui site pentru ca el sa fie mai bine vazut de motoarele de cautare, iar in ultima parte vorbim despre metode de obtinere de link-uri si promovarea unui site. 

Mod desfasurare

Vei fi invitat pe Skype sau platforma transmisa pentru comunicare la o discutie de grup. Trainerul va da share ecranului propriu si va sustine live cursul in timp ce pe ecran vei vedea prezentarea si exemplele practice.

Va fi un curs practic si interactiv, cu discutii legate de proiectele participantilor iar la sfarsitul fiecarui capitol de curs trainerul va raspunde la intrebari - pe care le poti scrie intre timp ca mesaje in cadrul discutiei.

Pentru o experienta optima este recomandat sa ai in functiune casti, microfon si o camera web.

Inscrierea si plata cursului

Inscrierea se realizeaza prin formularul de inscriere rapida, precizand curs SEO online. Vei primi o proforma ce poate fi achitata prin online banking sau card.

Pentru mai multe informații ne poti contacta la 0761 146 285 sau office@cursuri-seo.ro

Aboneaza-te la noutati pentru a primi informatii despre urmatoarele cursuri SEO online.