In acest articol va prezentam cursurile pe care le vom desfasura in continuare la sediul nostru din Bucuresti.

Inscrierile se realizeaza prin intermediul formularului de mai jos, iar mai multe informatii se gasesc pe paginile dedicate cursurilor de pe acest site si de pe www.makeitacademy.comPROGRAM CURSURI SEO si MARKETING ONLINE 

BUCURESTI 2023Academia de Marketing Digital MAKE IT ACADEMY


Make It Academy
Urmatoarea sesiune a programului MAKE IT ACADEMY va avea loc in primavara anului 2023. Programul se adreseaza celor care doresc o specializare practica, completa si acreditata nivel 6 EQF de catre ANC si Comisia Europeana in marketingul modern, si este alcatuit din mai multe module (cursuri) de specializare in marketing online.


 

Curs CONTENT WRITING - 8 si 9 aprilie 2023


Curs Content Writing
Urmatorul Curs de Content Writing se va desfasura online, live, pe 8 si 9 aprilie 2023, intre orele 10:00 - 14:00. In cadrul lui vei invata pașii pe care orice content writer profesionist îi parcurge înainte și în timpul redactării unui articol, tehnicile fundamentale pentru generarea de conținut de calitate optimizat.


Curs SOCIAL MEDIA si FB ADS - 20 si 21 mai 2023


Curs Social Media si Facebook
Urmatorul Curs de Social Media si Facebook Ads va avea loc atat la sediu in Bucuresti cat si online, live, pe 20 si 21 mai 2023, intre orele 10:00 - 14:00 si va fi sustinut de Livia Pupaza Nidelea. In cadrul lui vei invata intr-un mod practic cum sa atragi si sa fidelizezi clienti folosind retelele sociale si cum sa creezi si sa gestionezi campanii de promovare la un nivel avansat, pentru un maxim de rezultate cu un buget minim.

 

Curs GOOGLE ANALYTICS - 27 si 28 mai 2023


Curs Google Analytics
Urmatorul Curs Google Analytics se va desfasura atat la sediu in Bucuresti cat si online, live, pe 27 si 28 mai 2023, intre orele 10:00 - 14:00 si va fi sustinut de Gabi Nistoran. In cadrul lui vei invata informatii de la cele de baza pana la cele mai  avansate legate de analiza web a datelor dar si cum sa folosesti functiile platformei Analytics.


 

Curs MARKETING ONLINE - 17 si 18 iunie 2023


Curs Marketing Online
Urmatorul Curs de Marketing Online pentru intermediari se va desfasura pe 17 si 18 iunie 2023 si va fi sustinut de Gabriela Ciocan. In cadrul lui vei despre cum interactioneaza metodele de promovare online care dau rezultate azi SEO, PPC, Analytics, Mobile marketing, Affiliate marketing, pentru a crea o strategie si un plan de marketing de succes.
Curs SEO practic - 24 si 25 iunie 2023


Curs SEO practic
Urmatorul Curs SEO practic va avea loc atat la sediu in Bucuresti cat si online, live, pe 24 si 25 iunie 2023, intre orele 10:00 - 14:00, si va fi sustinut de Ela Iliesi. In cadrul lui vei invata prin exercitii cum sa faci o cercetare de cuvinte cheie, un plan de optimizare on page si off page si poti chiar implementa sub indrumarea trainerului schimbarile care sa duca site-ul in primele pozitii Google pentru expresiile relevante pentru afacerea ta.
Curs GOOGLE ADS - 21 si 22 octombrie 2023


Curs Google
Urmatorul Curs Google Ads se va desfasura atat la sediu in Bucuresti cat si online, live, pe 21 si 22 octombrie 2023, intre orele 10:00 - 14:00 si va fi sustinut de Roxana Petrache. In cadrul lui vei invata sa creezi de la zero o campanie bine optimizata Google Ads folosind si intelegand tool-urile puse la dispozitie de platforma. Vei invata sa folosesti functii avansate si cum sa creezi campanii pentru produsele sau serviciile tale specifice.

 

 Plata se poate realiza la orice casierie Raiffeisen Bank sau la orice banca prin online banking, pe baza unei facturi proforme pe care o primiti in urma inscrierii.


Pentru mai multe informatii ne gasesti la 0761 146 285 si office@cursuri-seo.ro de luni pana duminica.

Aboneaza-te la noutati pentru a primi informatii despre urmatoarele cursuri pe care le vom desfasura.