Cursurile de marketing online te invata cum sa transformi vizitatorii site-ului tau in cumparatori si cum sa atragi pe site mai multe persoane interesate de produsele si serviciile tale. Iti prezentam tehnicile de marketing online care functioneaza pentru proiectele pe care vrei sa le dezvolti, insight-uri pentru o buna strategie si cum sa folosesti practic uneltele specifice acestui domeniu.

In cadrul cursului vei afla cum se realizeaza planul de marketing online, care sunt caile de crestere a traficului pe website cat si de imbunatatire a ratei de conversie, modalitatea in care marketingul online poate contribui la dezvoltarea unui business, care sunt mediile ce ofera suport pentru site ca el sa fie din ce in ce mai performant, care sunt uneltele de masurare si analizare a traficului, care este comportamentul vizitatorilor pe site cu scopul de a-l imbunatati, optimiza si nu in ultimul rand de a fideliza clientul.

Cui se adreseaza? 

Cursul se adreseaza celor care doresc sa inceapa o cariera in marketing online, antreprenorilor, persoanelor care deja lucreaza in acest domeniu. Informatiile pe care le veti obtine va ofera o imagine de ansamblu legata de activitatile, canalele necesare planificarii, implementarii si desfasurarii planului de marketing online.


Formatul cursului

Curs cu durata de 8 saptamani
Sedinte saptamanale online live, miercuri de la ora 19:00
Exercitii practice si teme intre sedinte
Se ofera diploma de absolvire


Pretul cursului

Pret standard: 2000 de lei/persoana


Structura curs
- Pasii in Marketing Online – care sunt canalele cuprinse in realizarea planului online
- Search Engine Optimization (SEO) – modalitati de imbunatatire a pozitiei site-ului in motoarele de cautare online, offline
- Search Engine Marketing – modalitati de planificare, implementare, optimizare campanii de marketing pe motoarele de cautare cu scopul de a obtine return on investment (ROI) accetabil
- E-mail Marketing – modalitati de planificare, creare, implementare si masurare a campaniilor de marketing prin e-mail
- Display Marketing – modalitatile de dezvoltare, planificare si organizare a campaniilor de bannere
- Social Media Marketing – identificare metodelor cu rezultate de comunicare prin retele sociale, tool-uri si facilitati ale retelelor sociale utilizate la constuirea si sustinerea relatiilor cu clientii
- Parteneriate Online – intelegerea instrumentului de promovare marketing afiliat
- Mobile Marketing – folosirea device-urilor mobile in campanii de marketing
- Web Analytics – focus pe intelegerea indicatorilor de performanta, pe alegera instumentelor de masurare, pe rapoarte de analiza in scopul cresterii performantelor
- Strategia de marketing online – realizarea si implementarea unui plan online

In urma cursului poti aprofunda la un pret de cursant fidel, acele domenii care te intereseaza in special, urmand cursuri anume de SEO, Google AdWords, Google Analytics, E-commerce sau Email Marketing.

Scopul cursurilor

Prin cursurile de marketing online dorim sa iti oferim toate cunostintele de care ai nevoie pentru a iti dezvolta proiectele folosind metode corecte si care dau rezultate, indiferent cat de mare sau mica este afacerea ta. Punem accent pe practica si pe cele mai noi tehnologii aparute in lumea digitala si a marketingului pe internet.

Cursurile de marketing online furnizeaza cunostintele care stau la baza principiilor marketingului online si abilitatile necesare pentru a pune in aplicare strategia de marketing online.