Cursuri SEO gratuite

Daca esti un bun autodidact poti invata multe lucruri gratis despre SEO citind informatiile postate pe diverse site-uri sau comunitati online in care se discuta despre cum se realizeaza optimizarea pentru motoarele de cautare.

Cursurile SEO gratuite prezente pe alte site-uri sunt de fapt ghiduri despre optimizarea site-urilor.

Doua astfel de ghiduri SEO gratuite care explica bazele optimizarii sunt:
Ghidul incepatorului in tainele SEO - SeoMoz
Ghidul SEO pentru incepatori - de la Google

Cum inveti SEO singur?

Citind - O solutie este cititul de articole de pe diverse site-uri, bloguri, forumuri dar si de carti despre SEO si marketing online. Se spune ca este nevoie sa citesti 10.000 de articole pentru a deveni expert intr-un anumit domeniu. Partea buna este ca exista acum tutoriale si cursuri la sediu pentru cei care nu au timpul sau dispozitia pentru asta.

Practicand - Daca ai un blog personal, un site propriu sau un prieten cu site, incearca sa aplici tot ceea ce inveti pentru a vedea practic cum se realizeaza optimizarea. Analizeaza rezultatele incercarilor tale pentru a vedea ce functioneaza. Daca te simti sigur pe ceea ce ai invatat ofera-te voluntar in promovarea unuia sau mai multor proiecte online pe care le apreciezi. Optimizarea fiecarui site va fi o provocare noua si vei avea lucruri noi de invatat.

Relationand - Cele mai valoroase informatii SEO se afla discutand cu persoane ce au mai multa experienta decat tine in domeniu, astfel ca participa la cursuri, conferinte, intalniri din domeniu pentru a iti largi reteaua de cunostinte si pentru a schimba pareri cu cei care lucreaza in domeniu.

De ce sa urmezi cursurile SEO desfasurate de Rezistenta Online?

1. Pentru a invata SEO intr-un mod practic

In cadrul cursului vei crea liste de cuvinte cheie si pagini optimizate in domeniul urmarit de tine si impreuna cu trainerul vei trece prin intregul proces de identificare a celor mai potrivite locuri din care sa castigi linkuri, analiza competitiei, precum si metodele corecte de obtinere a unor linkuri relevante pentru site-ul tau.

2. Pentru un sistem de invatare interactiv

In cadrul cursurilor noastre poti afla pe loc de la traineri orice nu intelegi legat de SEO precum si orice ti-ar placea sa stii cu privire la promovarea online a site-ului tau. Cursurile au rolul nu doar de a te invata SEO dar si de a iti raspunde la intrebarile pe care le ai, chiar in momentul in care asimilezi informatiile si ai nevoie de lamuriri.

3. Pentru a economisi timp

Cursurile sunt recomandate celor care nu au timpul necesar sa citeasca mii de articole sau zeci de carti pentru a deveni experti in SEO. In cadrul lor ti se va prezenta informatia potrivita, personalizata nevoilor tale, structurata intr-un mod usor de inteles si predata de un trainer care a citit toate cartile si articolele in locul tau. Totul pentru un un pret de 300 de lei, daca plata se realizeaza in avans.

4. Pentru a primi doar informatii testate

Fiecare expert SEO are secretele lui. Cu cat a lucrat mai mult in domeniu si a pus in practica cunostintele invatate, cu atat stie mai bine ce functioneaza cu adevarat, in ce merita sa investesti timp, efort sau bani si cu ce nu ar trebui sa iti pierzi timpul. In cadrul cursurilor vei invata secretele si metodele de lucru pe care cei care practica SEO la nivel avansat le-au tinut doar pentru ei.

5. Pentru a obtine o diploma

Absolventii cursurilor noastre primesc diplome care atesta dobandirea de cunostinte in domeniu. De asemenea sustinem si cursuri care te pregatesc pentru obtinerea certificarii Google AdWords sau Google Analytics, certificari recunoscute pe plan national si international si care aduc un plus de valoare cunostintelor tale.

-

Prin urmare pentru a invata SEO poti apela la cursuri SEO gratuite, carti si diverse surse de informare online, sau la cursuri desfasurate de profesionisti. Cursurile noastre au preturi intre 300 si 450 de lei.

Ne poti contacta la 0761 146 285 sau prin email la office@cursuri-seo.ro pentru inscrieri sau mai multe informatii despre cursurile noastre.