Frumusetea SEO este ca nu trebuie sa fii o companie mare pentru a avea rezultate bune pe Google. Nu ai nevoie de un buget urias de marketing sau de o echipa mare de vanzari. Poti sa conduci singur o afacere de succes intelegand cum functioneaza Google si care elemente sunt cu adevarat importante.

Sa incepi SEO pe cont propriu poate fi dificil. Dar experienta noastra si intelegerea logica pe care o avem cu privire la optimizarea pentru motoarele de cautare vor face acest pas unul mai usor pentru tine si iti vor crea o baza solida pentru succes.

Fie ca esti o persoana fizica, un antreprenor sau doresti sa-ti dezvolti cariera si in aceasta directie, sa stii de unde sa incepi e doar jumatate de batalie. Sunt multe resurse pe Internet bune dar si rele despre SEO. Putine insa subliniaza ce functioneaza cu adevarat, asupra ce si in ce ordihttps://www.cursuri-seo.ro/2012/01/training-seo-personalizat.htmlne ar trebui sa-ti concentrezi eforturile.

Stim ca sa intelegi cum functioneaza un domeniu nou si cum va ajuta la dezvoltarea afacerii tale nu este mereu usor, de aceea cursurile noastre sunt impartite in module din care iesi cunoscand clar pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a cuceri Google.

Invata SEO in urmatoarele feluri:

Cursuri SEO deschise – cursuri pentru incepatori si intermediari si cursuri de nisa unde inveti SEO alaturi de alti cursanti, intr-o locatie centrala din Bucuresti. Vezi aici programul cursurilor SEO


Training SEO – trainingul este o metoda mai personalizata prin care poti invata SEO. Venim noi la tine pentru a te invata, in Bucuresti sau alta locatie din Romania. Vezi aici mai multe despre trainingul SEO personalizat