Daca reprezinti o companie mare dintr-un domeniu competitiv stim la ce provocari trebuie sa faci fata. SEO trebuie facut impecabil atat proactiv cat si reactiv. Beneficiaza de experienta noastra in a ajuta marile companii sa creeze strategii SEO de succes prin participarea la cursuri sau prin training la sediul companiei.

O companie mare ar trebui sa fie populara si online dar asta nu se intampla mereu asa. Te putem ajuta sa intelegi modul in care clientii tai realizeaza cautarile online si cum sa optimizezi continutul site-ului tau cu acele cuvinte.

Ce ridica sau coboara site-ul unei mari companii din pozitiile de top? In mare popularitatea lui iar ea este reprezentata online de numarul de linkuri care arata spre site-ul tau. Exista metode rapide prin care poti profita mai mult de linkurile existente si prin care poti incuraja aparitia unor noi linkuri organice.

Invata SEO in urmatoarele feluri:

Cursuri SEO deschise – cursuri pentru incepatori si intermediari si cursuri de nisa unde inveti SEO alaturi de alti cursanti, intr-o locatie centrala din Bucuresti. Vezi aici programul cursurilor SEO

Training SEO – trainingul este o metoda mai personalizata prin care poti invata SEO. Venim noi la tine pentru a te invata, in Bucuresti sau alta locatie din Romania. Vezi aici mai multe despre trainingul SEO la sediul tau

Daca ai nevoie sa afli informatii specifice despre SEO putem de asemenea sa iti oferim un training SEO personalizat.