Cursul SEO pentru fotografi este un curs unic pe piata, adresat fotografilor amatori sau profesionisti care vor sa isi promoveze site-ul de prezentare pentru a se face remarcati si pentru a creste numarul colaborarilor.

De ce SEO pentru fotografi? Fiind un domeniu axat pe vizual, majoritatea fotografilor isi construiesc site-uri care contin doar imagini. In cadrul cursului veti invata cum puteti imbina acest aspect cu cerintele motorului de cautare Google, pentru care "Continutul este Rege". 

Sunt mii de fotografi in Romania, iar potentialii tai clienti cauta pe Google cuvinte cheie precum “fotograf nunta Bucuresti”, “fotograf botez bucuresti”, “fotograf evenimente”, “fotograf profesionist Bucuresti”, “studio foto Bucuresti”…s.a.m.d.  Pentru ca ei sa te gaseasca, ai nevoie de un site de prezentare si, bineinteles, trebuie sa stii cum sa atragi vizitatori pe site-ul tau.

Nu vom fotografia, nu vom discuta despre compozitie sau editare imagini, ci ne vom dedica informatiilor despre identitatea vizuala in mediul online, despre cum sa creezi un site SEO-friendly, despre cuvintele cheie pe care ar trebui sa le optimizezi pe site pentru a obtine clienti, despre modificarile on-site necesare pentru ca site-ul sa fie cat mai bine indexat si cat mai vizibil pe Google, precum si despre promovarea online a site-ului.

Cui se adreseaza cursul

Cursul SEO se adreseaza in principiu fotografilor care activeaza in domeniul fotografiei de nunta si de evenimente, corporate, fotografiei de produs sau in domeniul fotografiei comerciale, precum si  fotografilor amatori care doresc sa se faca remarcati.

Continut curs SEO pentru fotografi:
-    CUM SA CREEZI UN SITE SEO-FRIENDLY, pastrand un design care sa puna in evidenta fotografiile.
-    Ce CUVINTE CHEIE sa optimizezi pentru a atrage vizite pe site. Strategii de cuvinte cheie in functie de tipul de fotografie in care esti specializat.
-    OPTIMIZAREA SEO ON-SITE (optimizarea imaginilor, imbinarea contentului cu imaginile, optimizare structura site, optimizarea textelor de prezentare, factori tehnici blocanti, optimizarea titlurilor si descrierilor paginilor, unelte utile pentru analizarea site-urilor, blogging...etc.)
-    OPTIMIZAREA OFF-SITE / promovarea online a site-ului (obtinere backlinkuri catre site si brand awareness). Optimizarea SEO a paginii de Facebook si a paginilor de portofoliu de pe portaluri de fotografie (deviantART, Flickr, Pinterest, 500px.com...).
-    URMARIREA SI ANALIZAREA REZULTATELOR (interpretarea datelor extrase din Google Analytics si Google Webmaster Tools, precum si din alte unelte de analiza a site-ului).
-    ANALIZA SITE-URI CURSANTI. La finalul cursului se vor analiza site-urile cursantilor.

Conditii participare
Pentru participarea la curs se cere doar cunoasterea navigarii pe Internet. Nu sunt necesare cunostinte SEO prealabile.


Formatul cursului

Curs cu durata de 8 saptamani
Sedinte saptamanale online live, luni de la ora 19:00
Exercitii practice si teme intre sedinte
Se ofera diploma de absolvire


Pretul cursului

Pret standard: 2000 de lei/persoana


Afla cat de usor poti creste numarul de vizitatori spre site-ul tau, numarul de cereri de oferte si numarul clientilor prin SEO!

Ai dori sa urmezi acest curs? Contacteaza-ne la office@cursuri-seo.ro si rezerva-ti un loc la urmatorul Curs SEO pentru Fotografi!

Nu esti hotarat? Aboneaza-te la newsletter sau urmareste-ne pe Facebook, pentru a fi la curent cu programul cursurilor noastre.