Ce au in comun o insula frumoasa si un site bine realizat? Aflati din clipul nostru lansat recent cu ajutorul ViraFilms, sau in transcrierea lui din josul paginii.


Ela Iliesi - Cursuri SEO from ViraFilms on Vimeo.

Un site frumos si bine creat, bine realizat, este ca o insula, adica poate fi foarte singuratic daca motoarele de cautare nu il indexeaza iar vizitatorii nu il gasesc in paginile de rezultate. De aceea, va recomand Cursul SEO pentru incepatori, curs care va va prezenta lucrurile de baza ce trebuiesc cunoscute pentru a va optimiza, adica pentru a va imbunatati site-ul si pozitia lui in rezultatele motoarelor de cautare precum Google.

In cadrul cursului SEO pentru incepatori te vom invata ce a dat rezultate pentru noi, te vom invata practic pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentur a obtine mai multi vizitatori, mai multi clienti, mai multa autoritate in domeniul tau.

Eu sunt Ela Iliesi, sunt trainer SEO si marketing online in cadrul firmei Make It Academy si va invit sa urmariti cursurile noastre pentru a stapani optimizarea pentru motoarele de cautare. Pentru mai multe informatii puteti sa intrati pe site-ul nostru sau sa ne contactati la unul din numerele de telefon afisate pe pagina noastra de contact.

Pagina Google ofera un numar limitat de rezultate gratuite iar pentru aceste rezultate concurenta nu va face decat sa se intinsifice. De aceea, este bine sa inveti din timp cum functioneaza SEO si sa ocupi locul meritat pe Google.

Inscrie-te la urmatoarele cursuri SEO prin formularul de inscriere rapida de pe site-ul nostru.