In luna iulie cursul SEO incepatori va avea un program deosebit, in sensul ca se va desfasura de 3 ori: online, dar si la sediu, in timpul saptamanii dar si in weekend.

Dorim in acest fel se venim in ajutorul celor care doresc cursuri organizate in cursul saptamanii, dupa program, precum si celor din alte orase/tari, care nu se pot deplasa in Bucuresti.

Mai multe informatii despre program si preturi veti gasi in mesajul de mai jos. Cursurile cu prezenta fizica vor fi desfasurate in Bucuresti, la sediul nostru de pe Str Fabrica de Chibrituri, in apropierea Autogarei Filaret.

Program curs SEO incepatori iulie
Sondaj data curs
Buna tuturor,

In urma feedback-ului primit de la voi am decis ca in luna iunie cursul SEO pentru incepatori sa se desfasoare de 3 ori, in diferite feluri/formate, pentru a fi accesibil tuturor celor interesati sa invete SEO & marketing online:

Curs SEO incepatori online. Se adreseaza celor din alte orase decat Bucuresti si celor care vor sa urmeze cursul din confortul propriei locuinte.

Duminica 7 iulie
Orele 10:00 - 16:00
Pret 250 lei

Curs SEO incepatori la sediu. Se desfasoara in cursul saptamanii dupa programul de lucru. Orele de curs se stabilesc impreuna cu cei inscrisi.

Miercuri-Joi 10-11 iulie
Dupa program
Pret 300 lei

Curs SEO incepatori la sediu. Cursul intensiv de weekend dureaza 8 ore, sambata, urmand ca duminica sa se poata urma cursul intermediari.

Sambata 20 iulie
Orele 10:00-18:00
Pret 300 lei


Inscrierile se realizeaza prin intermediul formularului de pe site. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la office@cursuri-seo.ro