Scopul campaniilor pe retelele de socializare este nu doar de a convinge oamenii sa vorbeasca despre ceea ce oferi, ci si cresterea popularitatii brandului, a numarului de clienti, fidelizarea acestora si indirect o pozitionare mai buna in rezultatele Google.

Cui se adreseaza cursul

Acest curs este pentru cei care doresc sa invete cum sa comunice mai bine pe retelele sociale - pentru a crea o legatura intre brand si clienti - dar si cum sa creeze si sa gestioneze campanii de promovare la un nivel avansat, pentru un maximde rezultate cu un buget minim.

In timpul cursului vei vedea live ce inseamna sa iti creezi o relatie cu clientii tai pe retelele sociale si vei face practica in aceasta directie. Iti vom prezenta pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a fi prezent langa cei interesati de afacerea ta si ce trebuie sa faci pentru a porni o conversatie cu acestia. Ai ajuns deja in acest stadiu? Nici o problema deoarece iti vom arata si cum trebuie continuata aceasta conversatie pentru a fi atat in folosul tau, cat si in folosul clientilor tai.

Formatul cursului
Curs cu durata de 8 saptamani
Sedinte saptamanale online live, luni de la ora 19:00
Exercitii practice si teme intre sedinte
Se ofera diploma de absolvire

Pretul cursului
Pret standard: 2000 de lei/persoana

Cursurile noastre de Social Media te vor invata ce trebuie sa faci pentru a fi prezent pe toate marile retele sociale din tara si cum le poti folosi pe fiecare in avantajul tau.

In cadrul cursului vei afla informatii despre cum sa folosesti social media pentru a iti indeplini obiectivele.