O mare parte a domeniilor romanesti formate dintr-un cuvant sau dintr-o expresie cu numar mare de cautari pe Google, au fost inregistrate inca de la inceputul anilor 2000, fiind cunoscute ca un ajutor important in SEO.

Asta inseamna ca destul de multi dintre cei care au avut initiative online dupa acea perioada nu au mai apucat astfel de domenii bune pentru site-urile lor si au trebuit sa se multumeasca cu alternative.

La inceputul lunii iunie, atat lor cat si celorlalti interesati li se va arata insa o noua sansa.

Pe site-ul rotld.ro a fost publicat de cateva zile anuntul oficial care aduce la cunostinta celor interesati ca incepand cu 2 iunie 2015, ora 23:00, ICI-RoTLD vor lucra la a face posibila inregistrarea numelor de domenii care contin diacritice ă â î ș ț.

Durata estimata de actualizare a softului este de 2 ore, interval de timp in care nu se vor putea inregistra noi nume de domenii si unele servicii oferite de RoTLD vor fi afectate temporar, ca whois, serviciul de administrare online a domeniilor si chiar pagina web.

Serverele DNS nu vor fi afectate, deci nu se asteapta ca site-urile .ro sa aiba de suferit in vreun fel.

Daca domeniul ideal pentru tine este format dintr-un cuvant, sau din mai multe, cu diacritice, incepand cu 3 iunie 2015, ora 1:00, fii pe faza pentru a il inregistra din timp.

Te asteptam la cursurile de SEO sau Google Analytics pentru a descoperi cum sa iti optimizezi site-ul pentru a obtine o pozitie mai buna in rezultatele Google si mai mult trafic relevant pentru site-ul tau. 

Pentru mai multe informatii contacteaza-ne la 
0764 118 196 sau office@cursuri-seo.ro