In acest articol va prezentam cursurile pe care le vom desfasura in continuare la sediul nostru din Bucuresti.

Inscrierile se realizeaza prin intermediul formularului de mai jos, iar mai multe informatii se gasesc pe paginile dedicate cursurilor de pe acest site si de pe www.makeitacademy.com



PROGRAM CURSURI SEO si MARKETING ONLINE 

BUCURESTI 2024



Academia de Marketing Digital MAKE IT ACADEMY


Make It Academy
Daca doresti un program intensiv care sa acopere toate subiectele de marketing digital si o diploma acreditata national si international, poti opta pentru MAKE IT ACADEMY. Programul se adreseaza celor care doresc o specializare practica, completa si acreditata nivel 6 EQF de catre Coomisia de autorizare a furnisorilor de formare profesionala si Comisia Europeana in marketingul modern, si este alcatuit din 6 module (cursuri) de specializare in marketing online.



Curs SEO - la cerere


Curs SEO practic
Cursurile SEO se desfasoara la cerere online, live, sau la sediu in Bucuresti, la sediul companiei, si sunt sustinute de Ela Iliesi. In cadrul unui cura vei invata si vei implementa sub indrumarea trainerului schimbarile care aduc site-urile in primele pozitii Google pentru expresiile relevante. Pentru un Curs SEO practic va invitam sa trimiteti o cerere de training privat. 



Curs GOOGLE ADS - la cerere


Curs Google
Cursurile Google Ads se desfasoara la cerere online, live, sau la sediu in Bucuresti, la sediul companiei, si sunt sustinute de Roxana Petrache. In cadrul unui cura vei invata sa creezi de la zero o campanie bine optimizata Google Ads folosind si intelegand tool-urile puse la dispozitie de platforma. Vei invata sa folosesti functii avansate si cum sa creezi campanii pentru produsele sau serviciile tale specifice.



Curs CONTENT WRITING - la cerere


Curs Content Writing
Urmatorul Curs de Content Writing se va desfasura la cerere online, live, sau la sediu in Bucuresti, la sediul companiei, sustinut de Mihaela Pascari. In cadrul cursului vei invata paÈ™ii pe care orice content writer profesionist îi parcurge înainte È™i în timpul redactării unui articol, tehnicile fundamentale pentru generarea de conÈ›inut de calitate optimizat.



Curs SOCIAL MEDIA si FB ADS - la cerere


Curs Social Media si Facebook
Urmatorul Curs de Social Media si Facebook Ads se va desfasura la cerere online, live, sau la sediu in Bucuresti, la sediul companiei, sustinut de Silvia Palasca. In cadrul lui vei invata intr-un mod practic cum sa atragi si sa fidelizezi clienti folosind retelele sociale si cum sa creezi si sa gestionezi campanii de promovare la un nivel avansat, pentru un maxim de rezultate cu un buget minim.



Curs GOOGLE ANALYTICS - la cerere


Curs Google Analytics
Urmatorul Curs Google Analytics se va desfasura la cerere online, live, sau la sediu in Bucuresti, la sediul companiei, sustinut de Gabi Nistoran. In cadrul lui vei invata informatii de la cele de baza pana la cele mai  avansate legate de analiza web a datelor dar si cum sa folosesti functiile platformei Analytics.



Curs MARKETING ONLINE AVANSAT - la cerere


Curs Marketing Online
Urmatorul Curs de Marketing Online e va desfasura la cerere online, live, sau la sediu in Bucuresti, la sediul companiei, sustinut de Gabriela Ciocan. In cadrul lui vei invata despre cum interactioneaza metodele de promovare online care dau rezultate azi SEO, PPC, Analytics, Mobile marketing, Affiliate marketing, pentru a crea o strategie si un plan de marketing de succes.
 

 Plata se poate realiza la orice casierie BRD sau la orice banca prin online banking, pe baza unei facturi proforme pe care o primiti in urma inscrierii.


Pentru mai multe informatii ne gasesti la 0764 118 196 si office@cursuri-seo.ro de luni pana duminica.

Aboneaza-te la noutati pentru a primi informatii despre urmatoarele cursuri pe care le vom desfasura.